Εκτελωνιστικο γραφειο

Τσιτακη λαμπρινη

Το γραφειο μας

Το εκτελωνιστικό γραφείο της τελωνειακού αντιπροσώπου Τσιτάκη Λαμπρινή, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Ερμού 18, 5ος οροφος και μαζί με τους συνεργάτες της αναλαμβάνει άμεσα καθε θέμα που αφορά τον εκτελωνισμό των προιόντων σας.
Με παρουσία άνω των 40 χρόνων στο χώρο του εκτελωνισμού και έδρα τη Θεσσαλονίκη, το γραφείο μας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με 2η γενιά εκτελωνιστών. Η πολυετής παρουσία και εμπειρία καθώς και η συνεχής ενημέρωση, διασφαλίζει την υπεύθυνη, γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εισαγωγή, εξαγωγή, διαμετακόμιση ή άλλη τελωνειακή εργασία, οποιωνδήποτε εμπορευμάτων της εταιρείας σας.
Στόχος μας είναι, εκτός της αξιόπιστης τέλεσης των τελωνειακών εργασιών, να δημιουργούμε σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους παρέχουμε πληροφόρηση, συμβουλές και καθοδήγηση στα τελωνειακά θέματα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική με διαφορετικές ανάγκες και στρατηγική, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

Οι υπηρεσίες μας

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ

Εκτελωνιστικό γραφείο Τσιτάκη Λαμπρινή

Ερμού 18, Θεσσαλονίκη

Τήλ: 2310265169

Ερμού 18, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310265169 – Κιν.: 6946040100

email: latsitaki@gmail.com